Jeg har arbejdet med personlig udvikling de sidste 25 år og er af den opfattelse, at livet er én lang læringsrejse- hvis man vel at mærke har lysten til at udvikle sig.

Det største ryk jeg selv har taget, er efter jeg blev mor i 2011. Jeg har i den mellemliggende periode været ramt flere gange af stress og fandt desværre ikke dengang ud af, hvordan jeg kunne holde mig selv stressfri. Det ved jeg nu, og jeg ved ikke noget bedre og vigtigere end at dele ud af mine erfaringer og redskaber til andre stressramte samt til virksomheder, som ønsker at passe på sine medarbejdere.

Jeg er:

  • Certificeret i Masterspecialet Ledelsescoaching fra Sofia Manning (ICF)
  • Certificeret i Masterspecialet Stress fra Sofia Manning (ICF)
  • Certificeret Life & Business Coach fra Sofia Manning (ICF)
  • Certificeret i livsdesign og skyggesider fra Henriette Søvind
  • Bestået Coaching & Konflikthåndtering fra KEA i samarbejde med Sofia Manning
  • Uddannet ernæringsterapeut fra Center for Ernæring og Terapi

I mit tidligere professionelle arbejdsliv har jeg arbejdet som stewardesse i 20 år, hvilket jeg elskede. Men med de skiftende arbejdstider og de mange dage væk hjemmefra, var jeg nødt til at lægge mit liv om, da jeg blev mor i 2011. Så jeg ændrede retning og blev lægesekretær. I begge jobs har jeg elsket mødet med andre mennesker, hvor min opgave var at yde hjælp og service, hvor den enkelte havde brug for det. Da jeg begyndt at forstå, at vi alle er forskellige med forskelligt udgangspunkt og forskellige behov, blev det meget lettere for mig at udføre mit job tilfredsstillende. Det er jo dét, det hele handler om. Vi er alle forskellige med forskellige ønsker og behov. Derfor ser det liv, vi trives i også forskelligt ud. Kun du ved, hvad du har brug for, og hvad der tænder en ild i dig.

 

Jeg synes, vi alle fortjener et liv, vi glæder os til at stå op til om morgenen.

Og det er muligt at skabe et liv, som vi elsker at deltage i!