Hvad er stress coaching 1:1

Stresscoaching er et individuelt forløb til dig, der ønsker redskaber til at håndtere stress, hvad enten du er sygemeldt, aldrig rigtigt er kommet dig efter et stressforløb eller går rundt og mistrives med nogle symptomer, du ikke rigtigt genkender fra tidligere.

Stress (den uhensigtsmæssige) er ikke en ”udefrakommende hændelse”. Det er en situation, der opstår, fordi vi gennem længere tid ikke har handlet i overensstemmelse med vores eget bedste.

 

Forløb i tryghed og tillid er vigtigt

Det at være ramt af stress og måske sygemeldt kan være overvældende og grænseoverskridende i sig selv. I den periode kan det være trygt at være i et coachingforløb, så du får den rigtige hjælp og ikke står alene med det hele.

Stresscoaching hos mig starter ofte med rådgivning om stress, og du får støtte og redskaber til at nedsætte stressreaktionerne, så du kan finde ro igen. Denne ro er så vigtig for, at vi kan begynde at genopbygge dig og dit system. Her lærer du at mærke dig selv og lytte til din krops signaler. Din krop er klog og fuld af visdom. Du skal bare turde lytte.

 

Varig stress-reduktion kræver et indre arbejde

Efterhånden som du får ro i dit system, og dit overskud vender tilbage, begynder vi at arbejde med dine mønstre og overbevisninger. Du får en større og dybere indsigt i dig selv, og vi lægger nye strategier for dit liv, der udgår fra dine autentiske værdier og behov. Vi arbejder med den frygt, der ofte ligger til grund for, at vi ikke vælger os selv til HVER gang.

I coachingforløbet følges jeg med dig gennem hele processen, så du oplever, du er støttet og guidet. Alt imens begynder du at se dig selv med helt nye øjne, du begynder at reflektere anderledes, får øget bevidsthed og nye indsigter. Du vil opleve, at du med det indre arbejde kommer styrket ud på den anden side.

 

I et stressforløb hos mig, får du:

  • Viden om, hvad stress er, hvad det gør ved dig, samt forstå hvilke mekanismer, der sættes i gang, når du havner i en uhensigtsmæssig stresscyklus
  • Redskaber til at minimere, forebygge og håndtere stress
  • Redskaber til at højne ro, glæde og velvære
  • Indsigt i dine tanke- og handlemønstre, så du kan bryde de mønstre, der ikke længere er gavnlige for dig.
  • Øjnene op for hvilke værdier, der er vigtige for dig og strategier til at begynde at leve efter dem
  • Lagt en plan til at vende tilbage til arbejdet efter sygemelding, så du kan passe godt på dig selv i forløbet og holde dig fri for stress
  • Hjælp til at begynde at leve et liv, der nærer dig, med overskud, balance og glæde

Du er meget velkommen til at booke en gratis, uforpligtende og afklarende samtale med mig her.